zondag 16 oktober 2011

Max Double Lash Effect Mascara


Hoi!

Al een tijdje heb ik de Max double lash effect mascara klaarliggen om te reviewen.
Vandaag heb ik hem uitgetest, enjoy!

Dit is hoe de mascara eruit ziet. Hij heeft op de huls een dopje zitten die je eraf moet draaien en daarna kun je het borsteltje in de huls stoppen.
Ik vind dit wel een handige manier want dan weet je tenminste zeker dat de mascara niet eerder is open geweest.


Voordat je de mascara wil gebruiken, moet je eerst het dopje eraf draaien.


Dit is mijn oog zonder mascara.

En dit mét mascara.
Ik vind de mascara best wel goed! Alleen van dichtbij lijkt hij veel beter dan veraf.
Als je hem namelijk van veraf ziet, zie je niet zo heel veel zitten, jammer!
Als je nou een hele naturelle look wil, dan kun je best deze mascara gebruiken maar als je wat meer zwartere wimpers wil, zou ik toch voor een andere gaan.

Conclusie is dat de mascara best goed is, alleen ik heb betere mascara's gehad. De mascara is soms ook iets wat klonterig.
Ik had de waterproof mascara, dus ik weet niet hoe de normale mascara is, maar als je die hebt laat me dan weten hoe die is! Ik ben erg benieuwd.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden, bedankt!

Liefs,
Lotte

6 opmerkingen:

 1. Jammer dat die klonterig is.
  Leuke review.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hejjj ;
  weet jij misschien hoe je eyeliner boven je ogen moet doen? ik vind het best lastig ! :$

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anoniem, dat vind ik zelf ook best wel lastig! Je trekt je ooglid een beetje strak. Daarna ga je met je eyeliner zo dicht mogelijk langs je wimper rand. Je kunt als je bijvoorbeeld een kohlpotlood gebruikt het nog even een beetje vervagen met een kwastje, dat wordt meestal gedaan bij een smokey-eye. Je kunt ook nog even op youtube of google zoeken, daar zijn heel veel filmpjes en voorbeeldjes te vinden, succes!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee,
  Ik denk dat je deze bij de Action hebt gekocht, of niet? (A) Ik zag hem zelf ook liggen.. Maar ik vond het een beter idee om hem niet te kopen aangezien ik hem wel heel erg goedkoop vond en de producten die erbij lagen (nagellak bijvoorbeeld) ook niet echt van zo'n goede kwaliteit waren.. als ik dan zo'n nagellak flesje pakte en hem omdraaide leek de "nagellak" wel op water... Dus tjaa.. ik durfde het niet zo goed.. Maar alsi k het zo zie is hij toch niet zo vreselijk erg als ik dacht :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Jij hebt echt super mooie wimpers!
  Leuke site heb je trouwens,

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag deze review ook eens op beautylab, en toen was het de normale.. Ik vind hem wel erg mooi, maar je moet inderdaad van lichte wimpers houden :P Ikzelf draag toch ook liever iets donkere mascara. En wat heb jij lange wimpers zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen