vrijdag 28 oktober 2011

5 Gouden tips voor als je ziek bent!


Toen ik op Teske's blog keek (www.teskuh.nl) en zag dat ze een beetje grieperig was, dacht ik: laat ik eens een blogpost maken met tips voor als je ziek bent! Enjoy!

Tip 1! 

Neem een douche! Van een lekkere warme douche knap je namelijk altijd op! Een bad kan ook heerlijk zijn, met een lekkere badolie, badschuim, bruisbal etc.

Tip 2! 

Take a cup of tea! Of natuurlijk iets anders warms! Dat is namelijk lekker warm voor je darmen als je bijvoorbeeld hebt overgegeven. Wat je natuurlijk ook kan doen is een lekker sapje nemen, krijg je extra vitamines binnen.

Tip 3! 

Laat je lekker verwennen! Lig je nog in bed? Kijk je mams dan even héél lief aan en vraag haar om een beschuitje met aardbeien, als ze je dan zo ziet, rent ze al naar beneden;)


Tip 4! 

Doe leuke dingen! Als ik ziek ben en ik blijf thuis van school, ga ik altijd mee met boodschappen doen! Ik vind dat altijd fijn, haha! 
Je kunt bijvoorbeeld ook lekker een maskertje nemen, of je gaat naar de schoonheidsspecialiste(ook hierbij even je moeder lief aankijken).

Tip 5! 

Houd jezelf lekker warm. Als je ziek bent ben je extra vatbaar voor meer infecties zoals ook nog een verkoudheid erbovenop! Dus zorg dat áls je naar buiten gaat, je warm ingepakt bent! 

Dit waren mijn vijf gouden tips! Ik hoop dat jullie er wat aan hadden.
Bedankt! 

Liefs Lotte

3 opmerkingen:

 1. Een warme douche kan inderdaad echt helpen. Goed artikel.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede tips!
  ik lig altijd de hele dag in bed beetje tv te kijken
  meestal kan ik niet meer doen dan dat :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tips! Erg leuk om te lezen, hier heb ik echt wat aan.

  Btw, leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen