maandag 22 augustus 2011

Review: Garnier Pure Active Anti-puistjes roller

Bonjour!

Vandaag heb ik een revieuw voor jullie.
Deze revieuw gaat over de Garnier Anti-puistjes roller!

De verpakking van de Anti-puistjes roller.
Ik heb hem een tijdje geleden een keer gekocht, toen was er een actie geloof ik, 1+1 gratis op alle Garnier producten, bij de Kruidvat.
De Anti-puistjesroller is ervoor als je puistjes en/of littekentjes hebt, en je wilt zo snel mogelijk dat ze weg gaan(meestal zo bij puistjes en littekens:P

De roller.

Zo ziet de roller eruit, binnenin zit een vloeistof die via het metalen bolletje eruit komt.
Als je dus het bolletje op je huid zet en je gaat ermee over je huid, komt het vloeistof naar buiten dat dus helpt  tegen je ''vulkaantjes''.
Het metalen bolletje.

Telkens als ik een puistje heb, ga ik 's avonds voor het slapen gaan even met de roller over mijn puistje en dan is het puistje de volgende ochtend (bijna) weg of minder rood, ik vind hem heel goed helpen!
Mijn zus heeft hem ook uitgeprobeerd, maar bij haar hielp de roller niet zo goed, wat ik wel apart vind omdat ie bij mij wel goed helpt! Ik denk dat het ook wel per persoon verschilt.

Hoe moet je de Anti-puistjes roller gebruiken?

Nou, je gaat wanneer je een puistje of litteken hebt erover heen met je roller.
Na 5 uur wordt de roodheid minder, en na 2 dagen gebruiken zijn het aantal puistjes en littekentjes zichtbaar verminderd. Er zit Salicylzuur door de vloeistof heen, wat heel goed helpt tegen je puistjes. En wat ook fijn is, als je acné hebt kun je deze roller ook gewoon gebruiken! Hij is er namelijk op getest.

Garnier heeft ook nog een ander soort Anti-puistjes roller gemaakt. De Anti-puistjes roller 2 in 1.
Deze roller camoufleert en droogt de puistjes uit en de roller die ik heb verkoeld en droogt uit. Dus misschien vind je het persoonlijk fijner als je puistjes gecamoufleert worden, dan kan je beter kiezen voor de 2 in 1!

De roller die verkoeld en uitdroogt.

De roller die camoufleert en uitdroogt.
Dit was mijn revieuw alweer! Als je meer wilt weten over de Anti-puistjes roller wilt weten kun je je vragen bij de comments zetten of me mailen! Je kan ook op de site van Garnier kijken, ik zal onderaan in het artikel even een link zetten.
Als jullie trouwens nog leuke inspiratie-tips hebben voor een artikel of filmpje mag je dat altijd bij de comments zetten! 

Bedankt!
Liefs,

Lotte

http://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/_nl/_nl/our_products/trade8-garnier.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_SKINCARE^TRD_SKINCARE#

2 opmerkingen:

  1. ik heb de sos stick van garnier, helpt ook goed =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die blauwe roller ook. Ik ben ze nu op mijn huid aan het smeren, want ik heb veel puistjes
    . Hopelijk werkt het

    BeantwoordenVerwijderen