zondag 21 augustus 2011

My Beautycase

Hey!

Vandaag een artikel over mijn...beautycase!
Hier doe ik altijd alle maskertjes, proefmonsters, nepnagels, crème's in.
Ik ga jullie laten zien wat er allemaal inzit en wat het is, veel plezier!
Oké, ik begin met de tubes, er zitten 3 tubes in mijn beautycase.
Als eerste een masker, deze is van Marbert, hij ziet er niet echt lekker meer uit van de buitenkant en hij ruikt ook niet echt top meer dus ik denk dat ik die maar weg ga gooien, jammer!
In het midden staat een grote tube met scrub cream. Deze is van de Hema en is voor alle huidtypen.
Ik vind hem persoonlijk de korreltjes in de scrub cream een beetje grof en hard, het is niet echt een heerlijk
gevoel op je huid, maar je kan hem natuurlijk ook prima voor je benen of lichaam gebruiken, dus daar bewaar ik hem nog even voor.
En als laatste een klein proefmonstertje van de Nivea visage verfrissende reinigingsgel.Ik vind hem heel erg lekker fris en hij ruikt ook lekker! En wat ook fijn is, hij helpt onzuiverheden te voorkomen. Deze is voor de normale/gemengde huid.Dan alle proefmonstertjes die ik van de schoonheidsspecialiste heb gekregen, plus nog 2 andere flesjes.
Laat ik beginnen met de 2 groene flesjes, die heeft mijn oudste zus een keer meegenomen uit een hotel in Frankrijk, ik ben echt gek op van die leuke kleine flesjes! Maar zit er nou haargel in? Dat staat in ieder geval in het Frans op de verpakking maar het lijkt me een beetje raar dat die groene smurrie die erin zit, haargel is. Ik denk dat ze bedoelen  een shampoo die je ook als douchegel kan gebruiken.Er staat op de achterkant: Gel Cheveux et Corps Tonifiant.

Dan alle proefmonstertjes van de schoonheidsspecialiste, ik heb even getwijfeld of ik alle namen moest opnoemen van de proefmonsters maar laat ik dat maar niet doen want dan wordt het een heeeel lang artikel. De meeste proefmonsters die erin zitten zijn crèmes en gezichtsreinigers. Alles is van het merk: Collin Paris Resultime, volgens mij is dit merk alleen bij de schoonheidsspecialist te koop. Maar één ding, het is echt een TOP merk! De crèmes zijn héérlijk net zoals alle andere spulletjes! De prijs is vrij hoog, maar dat is het wel waard!En dan als laatste, de maskertjes! Mijn favoriete onderdeel!
Ik heb in totaal 5 maskertjes en 1 proefmonster styling gel waar ik eigenlijk niks mee doe, dus die geef ik maar aan mijn zussen of mijn moeder;)
Helemaal links ligt het Dead Sea Mask van de Hema, dit is geen proefmonster maar gewoon een normaal masker. Ik vind de maskers van de Hema echt super fijn! Ze maken je huid heerlijk zacht en helpen goed! En dat voor maar 1,75 geloof ik? Echte aanraders! Van dit Dead Sea Mask komt trouwens nog een revieuw!

Dan daarnaast liggen allemaal maskers van de Action, de groene is een Aromatherapie masker en is voor de normale gezichtshuid en is ontspannend en diep reinigend.
Dan het grote pak met maskerdoekjes. Ik heb op meerdere blogs revieuws gelezen en de meeste zijn positief.
Ikzelf ben ook erg positief over de maskerdoekjes ze zijn lekker makkelijk mee te nemen en ook nog eens lekker fris! Ik zou zeggen...ren morgen naar de Action!:D
Daarnaast nog het roze peeling van de poriën en diepe reiniging masker, volgens mij is dit een soort aardbeienmasker. Wat misschien leuk is om te weten, bij de Action maskers heb je er altijd twee! Ze zitten aan elkaar en als je er maar 1 wil hebben kun je die er gewoon van af knippen, super handy!
En dan als aller aller laatst het warmte/anti stress masker. Door dit masker zit amandelolie en is voor de normale en vette huid en is reinigend & vochtinbrengend.

Nou, dit was mijn hele beautycase. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hebben gehad!

See you the next time!
Liefs,

Lotte
3 opmerkingen:

  1. leukkk artikeltjee lieverd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel heb je geschreven !
    Je hebt echt een mooie blog, ik ga je volgend :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen