vrijdag 10 augustus 2012

Gastartikel over zomermode!

Hoi!

Deze keer heb ik iets heel leuks voor jullie!
Namelijk een gastartikel!
Dit gastartikel is geschreven door Kim Vos van Beslist.nl en het artikel gaat over zomermode.

Summer deals 

Ook zo'n rothumeur? Ik snap je hoor. Het is hartje zomer en het regent! Waarom? Wij willen zon! De zon staat bij mij namelijk altijd garant voor een goed humeur. Als de zon gaat schijnen, vergeet ik ineens de vele regendagen die we al hebben gehad! Ik ben vrolijker, heb meer energie om dingen te doen & ben ineens veel vaker buiten te vinden … I love it! Herkennen jullie dat gevoel?

Het leuke aan de zomer is natuurlijk ook dat we weer fanatiek de fashion trends kunnen volgen. De nieuwste dingetjes uitproberen en alles met elkaar proberen te matchen. Mocht de zon nog gaan schijnen, dan heb ik hier voor jou een paar trends op een rijtje gezet. Enjoy!


Pastel 

Ben jij iemand die veel kleur draagt? Dan wordt dit jouw zomer! Als je niet zo van de kleuren bent is Pastel een goede trend voor jou. Het zijn zachte, subtiele kleuren in het paars, groen, blauw. Allemaal erg licht en subtiel. Je hebt nu ook van Vans een speciale lijn schoenen met de Pastelkleur. Als je deze onder een stoere jeans draagt ziet dat er echt heel erg leuk uit! 

Colourblocking

Is de pasteltrend toch iets te soft voor jou? Dan kun jij deze zomer lekker wild gaan met de trend colourblocking. Hierbij combineer je alle kleuren door elkaar. Een groen jasje met een geel shirtje. Of oranje nagels met een roze blazer. Ik vind sommige combinaties echt heel erg leuk!


Neon

Ook een erg opvallend en gedurfde trend deze zomer is Neon. Hierbij draag je de felste kleuren! Je hebt er ook schoenen van. Je kunt ze bijna vergelijken met de kleuren van markeerstiften, zo fel! Is deze trend toch iets tè voor jou, dan kun je altijd nog felle neon nagellak kopen in plaats van opvallend kledingstukken.



Welke trend bevalt jou het beste? Heb jij al iets in je kast liggen met felle kleurtjes?
Bron foto's: weheartit.com

Ik wil Kim heel erg bedanken voor dit ontzettend leuke artikel!
Ik hoop natuurlijk dat jullie het net zo leuk vonden als ik! Ik heb in ieder geval heel veel gehad aan de leuke tips en trics, bedankt Kim!

1 opmerking: